1. Avís Legal i terminis d'ús

En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es fa constar:

1.1. Dades identificatives del responsable del Fitxer

El titular d'aquesta pàgina és Anna Riera Ruiz (ara en endavant Dietetica i Nutricio) amb NIF 47168853Q i domicili social es troba C\ Comte Jofre 34 Esc. A 2º4ª Sabadell sent la seva activitat social Nutricionista i la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats, respondre a les seves sol·licituds d'informació, així com remetre-li informació referent als nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics.

1.2 Ús del lloc web

La web proporciona l'accés a articles, informacions, serveis i dades (d'ara endavant, “els continguts”) propietat de Dietetica i Nutricio. L'USUARI assumeix la responsabilitat de l'ús de la web.

Dietetica i Nutricio es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l'ordre o la seguretat pública o que, al seu judici, no resultessin adequats per a la seva publicació.

En qualsevol cas, Dietetica i Nutricio no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través del blog o altres eines de participació que puguin crear-se, conforme al previst en la normativa d'aplicació.

1.3 Captura d'informació

- Cookies de rastreig, conforme a les següent regles

- Navegació i Adreça IP: En navegar per aquesta web, l'usuari facilita de forma automàtica al servidor de la web informació relativa a la teva adreça IP, data i hora d'accés, l'hipervíncle que li ha reexpedit a aquestes, el teu sistema operatiu i el navegador utilitzat. L'Agència Espanyola de Protecció de Dades considera la IP com a dada de caràcter personal. Aquesta web no utilitzarà la IP per identificar als seus usuaris, aquestes dades seran guardades i utilitzats únicament per al control i realització d'estadístiques d'accés i visites a la web, per analitzar tendències, administrar el lloc, i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en el seu conjunt. En cap cas seran comunicats o cedits a tercers.

1.4 Propietat Intel·lectual i Industrial:

Dietetica i Nutricio per si, o com a cessionari, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de Dietetica i Nutricio o bé dels seus llicenciadors, previa petició dels seus drets. Tots els drets reservats.

Qualsevol ús no autoritzat prèviament per Dietetica i Nutricio, serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor.

1.5 Exclusió de Garanties i Responsabilitat

Dietetica i Nutricio no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: per errors o omissions en els continguts, per falta de disponibilitat del lloc web, – el qual realitzarà parades periòdiques per manteniments tècnics – així com per la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

1.6 Modificacions

Dietetica i Nutricio es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats al seu web.

1.7. Generalitats

Dietetica i Nutricio perseguirà l'incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu web exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

1.8. Modificació de les presents condicions i durada

Dietetica i Nutricio podrà modificar a qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres degudament publicades.

1.9. Drets 

En qualsevol cas podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició prevists en la llei dirigint-se a Dietètica i Nutrició (Anna Riera Ruiz) - Responsable Protecció Dades - C/  Comte Jofre 34 Esc. A 2º 4ª, adjuntant una còpia del seu DNI.