Qui sòc?

Em dic Anna Riera Ruiz, sóc de Sabadell i actualment tinc la meva consulta a la meva ciutat, exerceixo a la ciutat i també faig teràpies online i a domicili tant a Sabadell com a les afores.

 Des de fa 5 anys estic exercint la meva formació gracies als meus clients que posen en mi tota la confiança, en aquestes línies t’explicaré el que faig, quina es la meva formació i qui sóc.

La meva passió per la salut apareix des de ben petita, sempre m’ha agradat cuidar dels demés, estar a prop dels altres i poder ajudar en tot el que puc, per això em vaig encaminar cap als estudis de salut, sóc Tècnic auxiliar d’Infermeria, Tècnic en Nutrició i finalment amb els estudis universitaris sóc Nutricionista diplomada.

M’agrada la Nutrició perquè sense Nutrició no i ha salut, es tant fàcil perdre la salut quan no estem ben alimentats!

Per això un dels meus propòsits es conscienciar a la gent sobre la importància de tenir una dieta saludable, i com a bona mediterrània, sempre sota les directrius de la dieta mediterrània, per això, tots els plans dietètics que proposo a la meva consulta estan sota les pautes de dieta equilibrada, garanteixen els nutrients bàsics i l’equilibri nutricional.

D’altra banda una de les altres passions que tinc, complementant a la meva formació original, son les teràpies naturals, entre les que tinc formació es troben el Reiki, que em va obrir tot el camí cap a les energies, i com ja es subut, l’energia ni es crea ni es destrueix sinó que es transforma, per això penso que es important entendre que les teràpies energètiques serveixen per equilibrar-nos, recuperar la salut que em perdut i descobrir sensacions i emocions que pensàvem que havíem perdut.

També tinc formació en Flors de Bach, que les utilitzo per ajudar a les persones en problemes emocionals, físics,...

Em queda també la Relaxació, una gran eina per ajudar a que les persones aprenguin a gaudir de la vida, a veure el dia a dia de manera més relaxada, més pausada i poder tenir una vida més plena i amb més salut, ja que la relaxació es molt útil per a disminuir problemes mentals com l’estrés que també repercuteixen en problemes físics.

Només em queda fer una menció especial a la meva formació en cosmètica Natural, de la qual em sento profundament orgullosa, ja que m’ha servit per elaborar cosmètics naturals i artesanals, que cuiden el medi ambient i amb productes provinents del cultiu biològic, cremes que qui les prova en repeteix.

Anna Riera Ruiz

Diplomada en Nutrició Humana

Mestra de Reiki

Especialista en teràpies naturals i cosmètica natural.