Qui sòc?

Em dic Anna Riera Ruiz, sóc de Sabadell i actualment tinc la meva consulta a la meva ciutat, exerceixo a la ciutat i també faig teràpies online i a domicili tant a Sabadell com a les afores.

Des de fa 7 anys estic exercint la meva formació gracies als meus clients que posen en mi tota la confiança, en aquestes línies t’explicaré el que faig, quina es la meva formació i qui sóc.

La meva passió per la salut apareix des de ben petita, sempre m’ha agradat cuidar dels demés, estar a prop dels altres i poder ajudar en tot el que puc, per això em vaig encaminar cap als estudis de salut, sóc Tècnic auxiliar d’Infermeria, Tècnic en Nutrició i finalment amb els estudis universitaris sóc Nutricionista diplomada.

M’agrada la Nutrició perquè sense Nutrició no i ha salut, es tant fàcil perdre la salut quan no estem ben alimentats!

Per això un dels meus propòsits es conscienciar a la gent sobre la importància de tenir una dieta saludable, i com a bona mediterrània, sempre sota les directrius de la dieta mediterrània, per això, tots els plans dietètics que proposo a la meva consulta estan sota les pautes de dieta equilibrada, garanteixen els nutrients bàsics i l’equilibri nutricional.

D’altra banda una de les altres passions que tinc, complementant a la meva formació original, son les teràpies naturals, entre les que tinc formació es troben el Reiki, que em va obrir tot el camí cap a les energies, i com ja es subut, l’energia ni es crea ni es destrueix sinó que es transforma, per això penso que es important entendre que les teràpies energètiques serveixen per equilibrar-nos, recuperar la salut que em perdut i descobrir sensacions i emocions que pensàvem que havíem perdut.

També tinc formació en Flors de Bach, que les utilitzo per ajudar a les persones en problemes emocionals, físics,...

Em queda també la Relaxació, una gran eina per ajudar a que les persones aprenguin a gaudir de la vida, a veure el dia a dia de manera més relaxada, més pausada i poder tenir una vida més plena i amb més salut, ja que la relaxació es molt útil per a disminuir problemes mentals com l’estrés que també repercuteixen en problemes físics.

Només em queda fer una menció especial a la meva formació en cosmètica Natural, de la qual em sento profundament orgullosa, ja que m’ha servit per elaborar cosmètics naturals i artesanals, que cuiden el medi ambient i amb productes provinents del cultiu biològic, cremes que qui les prova en repeteix.

Anna Riera Ruiz

Diplomada en Nutrició Humana col.legiada CAT000568

Mestra de Reiki Federada 4472

Especialista en teràpies naturals i cosmètica natural.