Cursos de Reiki:

El terme Reiki consta de dues paraules, “Rei” (Universal) i “Ki” (Energia Vital) i indica la tècnica de sanación natural que consisteix a canalitzar aquesta energia a través de les mans: Reiki és energia còsmica universal i durant els cursos s'aprèn a transmetre l'energia curativa sense desgastar mai la nostra. Es tracta d'un mètode que està a l'abast de tot el món, ja que no es necessita un “do” especial.

Els cursos que oferim a la consulta es poden fer en grup (cursos 2 cops l'any) o individualment (durant tot l'any), pots trobar:

Tipus de cursos de Reiki:

-> 1er nivell de Reiki sistema Usui Tibetà

Aprendràs les nocions bàsiques del Reiki: Què és, per a que serveix, Chakras, els principis,... a més en aquest nivell treballarem la Relaxació, on milloraràs la teva respiració i aprendràs a relaxar-te de la manera més fàcil.

En aquest nivell despertaràs l’energia Reiki, rebràs una iniciació a l’energia universal i podràs practicar, a més el curs inclou un cd amb música i tècnica de relaxació.

-> 2º nivell de Reiki sistema Usui Tibetà

Per a començar el segon nivell es necessari que hagis realitzat el primer nivell de Reiki.

En aquest segon nivell aprendràs a posar símbols i a enviar energia a distància, treballarem problemes emocionals i mentals.

També en aquest nivell una vegada ja em treballat la relaxació començarem a treballar la meditació, eina molt important per  aquietar la ment.

El curs inclou un cd amb música i una meditació guiada.

-> 3er nivell de Reiki sistema Usui Tibetà

Finalment després de pasar pel 1er i 2on nivell de Reiki arribem al 3er on finalitzarem la sanació amb una tècnica molt potent.

Treballarem la part més espiritual del Reiki i obtindràs nous símbols per a continuar treballant.

El curs inclou un cd amb música i treballem altres meditacions.

-> Mestratge de Reiki sistema Usui Tibetà

Finalment en aquest últim nivell aprendràs tot el que necessites per a ensenyar a d’altres persones.

A més també rebràs els símbols finals i podràs treballar la meditació amb més profunditat.

Cursos de Relaxació:

-> Relaxació complerta

La practica regular de la relaxació fa que s'estimuli la circulació de l’energia perduda, aconseguint així l’harmonia i la capacitat per relaxar el cos, que farà que la persona es senti bé amb si mateixa i amb l’entorn, per tal d'aconseguir un punt de desenvolupament i control més gran.

Es una tècnica molt important per l’ésser humà, com a font d'energia per eliminar tot tipus de tensions, ja siguin físiques, emocionals, o bé mentals, aconseguint prevenir o disminuir l’estrès i un bon número de malalties psicosomàtiques.

La relaxació beneficia als músculs, alliberant-los de tensions i contractures que fatiguen poc a poc causant així un desgast energètic inútil. Aquesta alliberació de les tensions musculars permet un millor fluí de la sang per tot el cos beneficiant a tot l'organisme de un major i millor aport d'oxigen proporcionant-li un bon funcionament. A més, afavoreix el funcionament del cor, normalitza el ritme respiratori aconseguint així major seguretat en ell mateix i disminució de l’agressivitat, seda el sistema nerviós, millora el control emocional i equilibra i estabilitza energies del cos.

En aquest curs especial, rebràs diferents tècniques per a que escullis la que millor s'adapta a tu, practicarem la relaxació i també aprendràs a respirar millor.

No esperis més i comença a millorar la teva salut!

 

Seminaris:

-> Intercanvi de Reiki

L'energia de l'univers per a tots! Aquestes trobades estan orientades per a totes aquelles persones que desitgin aprofundir en l'experiència Reiki, compartir experiències i seguir creixent!

-> Equilibrat de chakras

Equilibra la teva vida! Amb aquesta tècnica aconseguiràs equilibrar fàcilment els teus chakras cada dia.

-> Meditació en grup

Compartim l’experiència! Aquestes meditacions ens ajudaran a sentir l'energia i compartir una experiència plena de llum.