L'alimentació es la base de la nostra salut, es per això que es de vital importància que aprenguem a menjar i a alimentar-nos.

Dietètica i Nutrició l'objectiu principal es que aprenguis a menjar, a escollir la teva alimentació i que puguis gaudir d'un alimentació equilibradacorrecta i saludable. Les propostes de tractament que es fan es basen en dieta equilibrada i mediterràniasón dietes que proposen una alimentació sanaadequada i que permet gaudir del menjar.

El servei de Dietètica s'encarrega de valorar l'alimentació dels pacients i fer-ne un diagnòstic, a través del qual es fa una proposta de tractament en funció de les característiques individuals de cada un dels pacients de la consulta.

Tot això es fa per a recuperar la salut que s'ha perdutmillorar-la o mantenir-la, totes aquestes consultes es caracteritzen per la seva individualitat i personalització dels tractaments.

A la consulta treballem amb diferents especialitats de nutrició:

- Nutricionista D’alimentació Saludable: On es fan dietes terapèutiques dedicades al tractament de determinades malalties i dietes no terapèutiques  relacionades amb l'alimentació, es en aquesta secció on es treballa l'educació nutricional, que es tracta d'aprendre a alimentar-se.

- Nutricionista en Embaràs i post Part: En aquesta estapa de la vida es molt important que l'alimentació de la mare estigui ben portada, per a garantir els nutrients necessaris per a la bona formació del fetus i que la llet porti tots els nutrients necessaris.

- Nutricionista Infantil: On es treballa l'alimentació dels més petits, des de la primera infància fins pràcticament l'adolescència.

- Nutricionista Familiar: Es treballa l'alimentació de tota la família amb el programa "D'ASSESSORAMENT NUTRICIONAL PERSONALITZAT I FAMILIAR", en el que s'integra l'alimentació de tots el membres de la família i s’aprèn a alimentar-se.

- Nutricionista Esportiu: Es treballa l'alimentació dels esportistes, des de la pre temporada, la competició,... Sempre segons les característiques personals i de l'esport  que realitzen.

- Nutricionista On-line: Es treballa el mateix que en els altres àmbits de la nutrició però amb la comoditat que dona fer-ho des de casa.

- Nutricionista a Domicili: Es treballa el mateix que en els altres àmbits de la nutrició, però aquest servei es realitza a casa del client, per a aquelles persones que no tenen la possibilitat de desplaçar-se a la consulta.