Assessorament Nutricional Personalitzat i Familiar:

L’assessorament Nutricional Personalitzat i Familiar es tracta d’assessorar a les famílies de manera TOTALMENT personalitzada sobre l’alimentació, donant les eines necessàries per a que cada família  pugui gestionar-se de manera autònoma en matèria alimentària, gaudint així d’una alimentació adequada al grup d’edat, sexe, activitat,... Sempre tenint en compte la dieta mediterrània, nomenada fa poc PATRIMONI DE LA HUMANITAT.

Cada membre de la família rebrà el seu assessorament personalitzat, sigui quina sigui la seva edat, podent així aprendre que escollir al anar al restaurant, a fer la compra al supermercat,...

Si el que necessites es saber que escollir, ja que sempre menges fora de casa, no saps si la teva família una alimentació equilibrada, pateixes alguna patologia que limita la teva alimentació i no saps com integrar-ho tot amb l'alimentació familiar, no saps com combinar els aliments, els nens no mengen de tot,... NO T'HO PENSIS, aprendre a alimentar-te t'ajudarà a millorar la teva salut i la teva qualitat de vida. Demana informació i pensa que EDUCAR EN ALIMENTACIÓ ES INVERTIR EN SALUT!

Preus:

1ª visita - 100€ (fins a 4 membres) 25€ + per persona adiccional

Menús mensuals 35€ (fins a 4 membres) 10€ + per persona adicional