Les Flors de Bach son un remei floral ideat pel Dr. Edward Bach (metge cirurgià, bacteriòleg, patòleg i homeòpata anglès del segle passat), que consisteix en 38 remeis florals encaminats a tractar diverses situacions emocionals.

La teoria del Dr.Bach era que les malalties físiques tenen un origen emocional, i que si els conflictes emocionals subsisteixen per molt temps, la malaltia del cos comença a aparèixer, No obstant això, al restaurar l'equilibri emocional es resol la malaltia física.

T'has sentit alguna vegada paralitzat per la por? Creus que qualsevol temps pasat va ser millor? Et sents tens o deprimit i no saps perquè? Et sents esgotat? en cas que alguna pregunta sigui afirmativa les Flors de Bach et poden ajudar, per això i per a molt més, ara , la curació no existeix si no va acompanyada d'una actitud mental diferent, es a dir, prendre flors de Bach no soluciona el problema, s'ha de fer un treball personal en el que s'ha de reconèixer honestament que hi ha un problema i que es vol solucionar, en el cas que vulguis fer-ho les flors t’ajudaran.

No ho dubtis i comença la teràpia amb Flors de Bach, et sentiràs millor molt aviat!

Preus:

1ª visita : 50€

Seguiment: 25€