Es realitzen consultes de Reiki a domicili, Informa't!

Teràpia realitzada per la mestra de reiki Anna Riera Ruiz, 

membre de la associació espanyola de Reiki  amb número de federada 4472

Des de fa un temps sembla que el reiki s'ha convertit en una moda, apareix als medis de comunicació, la gent en parla o n'ha sentit a parlar, coneix algú que se'n fa,... Però el Reiki es molt més que tot això, es una teràpia mil.lenària de sanació natural on la persona es el receptor de l'energia i el terapeuta es el canal a través del qual pasa l'energia.

Japonesos, Egipcis, Grecs,.. son alguns dels pobles que ja utilitzaven les seves mans per a sanar.

Ja s'ha demostrat científicament que el Reiki es la disciplina més complerta i breu per a arribar als objectius que es marquen el pacient i el terapeuta.

Des de fa temps el Reiki es utilitzat en hospitals com a complement dels tractaments mèdics, son els propis metges qui ho recomanen.

El reiki es una paraula en sànscrit que significa, REI energia universal i KI energia vital.

Es una tècnica de sanació per imposició de mans, s'utilitza per a obtenir pau i equilibri a diferents nivells.

- FÍSIC: Millora dolors, lesions, metabolisme,..

- EMOCIONAL: Problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat,..

- MENTAL: Estrès, insomni, hàbits no saludables,...

- ESPIRITUAL: Harmonia, pau, equilibri,...

Tothom pot rebre REIKI, es més la OMS la reconeix com a teràpia complementària a la medicina convencional.

Per a que serveix el reiki?

Durant la nostra vida diària ens sorgeixen bloquejos que ens fan sentir desharmonitzats, desequilibrats, el reiki ajuda a restablir el flux d'energia intern i a disminuir l'estrès, millorar el sistema immunològic, entre altres,...

Tractaments especials

Dintre del reiki trobaràs tractaments especials per a diferents dolences, a les següents pestanyes trobaràs més informació.

Tipus de tractaments:

-> Reiki General

Sessió on es treballa la millora general, 30 minuts.

-> Reiki i Dolor

 

Reiki davant de la malaltia:

Reiki equilibra el cos, eliminant bloquejos energètics. D'aquesta manera, el mateix cos treballa activament per eliminar el dolor. Durant una sessió, les mans del practicant es posen lleugerament sobre la zona a tractar. El pacient sol sentir un alleujament gradual, seguit per un estat de profunda relaxació. A llarg termini, després de diverses sessions, el pacient sol notar que aquest alleujament és cada vegada més perllongat.

Tipus de dolor:

 • Dolors puntuals:com a esquinços, mal de cap, de creixement, oïda, etc.
 • En casos de dolors musculars:d'esquena o lumbar, cap etc. un tractament de 4 sessions sol ser suficient per a que desaparegui per complet.
 • Dolors crònics: solen necessitar sessions periòdiques una o dues vegades al mes de manera pal·liativa. Si la causa és una malaltia crònica, Reiki treballarà sobre aquesta malaltia també.
 • Dolors oncològics:Reiki és molt eficaç com a complement en tractaments de quimioteràpia i radiació. Augmenta les defenses del pacient i ajuda a suportar els efectes secundaris dels tractaments.

Com actua reiki davant de la malaltia?

A curt termini – EFECTE PAL.LIATIU 

Alleuja els símptomes de la malaltia. En aquest cas, el dolor. A més, puja els nivells energètics del pacient. Aquest efecte se sol notar a partir de la primera sessió.

A mig termini – ELIMINACIÓ DE LA MALATIA

Treballa sobre la malaltia en si, mitjançant diverses sessions que poden variar des de 4 sessions fins a diversos mesos, depenent de la gravetat.

A llarg termini – SANACIÓ DE LA CAUSA

Considerem que les malalties tenen un origen emocional o de desequilibri de a persona. L'experiència demostra que per a una solució definitiva s'ha d'investigar l'origen d'aquesta malaltia per evitar que torni a aparèixer.

-> Reiki i Embarás

 

Reiki i embaràs:

Amb la teràpia Reiki els beneficis es multipliquen per dos durant l'embaràs, ja que el bebè que s'està gestant també rep Reiki durant la sessió.

El Reiki té l'objectiu de distribuir proporcionadament l'energia al llarg del cos de la mare, eliminant bloquejos energètics i permetent el seu benestar general, tant físic i emocional.

Amb aquesta teràpia s'aconsegueix un estat de relaxació profunda.

Beneficis del Reiki en embaràs:

 • Eliminar tot tipus de malestars durant l'embaràs, tals com les clàssiques nàusees, el sentiment de cansament, dolors musculars, els marejos i el malestar matinal.
 • Aixecar l'ànim de les embarassades tant durant l'embaràs com després de l'embaràs en el cas d'una depressió postnatal.
 • Els bebès que reben Reiki durant l'embaràs són més tranquils i equilibrats emocionalment.
 • Alleujar tensions, cosa que ajuda tant durant l’embaràs com quan s’està intentant quedar embarassada i no s’aconsegueix.
 • Millorar la circulació reduint l'aparició de varius.
 • Accelerar la recuperació post part.
 • Obtenir la calma i la tranquil·litat que necessiten en aquells moments d'introspecció que solen presentar com a conseqüència del descens en la producció d'hormones.
 • També influeix sobre la producció de la llet materna, en equilibrar-se cel·lularment, la llet materna es de molta més qualitat.

 

Tractament recomanat:

A la teràpia de Reiki es recomanable fer un tractament incial de 4 sessions, 1 a la setmana, perquè? Aquestes sesisons permeten que el terapeuta pugui establir una linia de treball amb el pacient, permet alliberar bloqueixos i energies.

Divisió de les 4 sessions incials:

Tal i com ja està explicat abans, Reiki treballa 4 nivells, físic, mental, emocional i espiritual, aquestes 4 sessions serveixen per a treballar tots aquests nivells.

- 1ª sessió: Treball a nivell mental

- 2ª sessió: Treball a nivell emocional

- 3ª sessió: Treball a nivell espiritual

- 4ª sessió: Treball a nivell físic


 

Preus:

- 1ª visita: 50€

- Següents: 30€ - 35€

Vals setmanals, quinzenals i mensuals (des de 40€ a 80€)