Què entenem per ralaxació?


Definim relaxació com l'estat de satisfacció física i psicològica, on es reduiex la despesa enrgètica i metabòlica considerablement.


Aquest estat ens permet sentir-nos amb nosaltres mateixos i amb el nostre cos, ens permet viure la vida sense situacions d'estrés que tant mal ens fan tant a nivell psicològic com a nivell físic, entre altres ens produeix: ansietat, irritació, por, canvis d'humor, excesiva auticrítica, dificultat de concentració, conductes impulsives, problemes de la son, infeccions, fàtiga, tremolors, problemes d'esquena, colesterol, hipertensió arterial,...

Es per això que la teràpia de relaxació que es fa a la consulta està especialment indicada per a aquelles persones que viuen en constants situacions d'estrès i tensió que moltes vegades fan que es perdi el control, també per a aquelles persones que sense arribar a situacions d'estrés volen prendre's la vida d'una altra manera.

Hi ha dos tipus de teràpia:

- Aprèn a relaxar-teEs fa una sessió de relaxació on s'ensenya al pacient les tècniques necessàries per aprendre a relaxar-se, amb un dossier i un Cd per a que ho pugui practicar a casa.

- Stop Estres: En aquest cas la teràpia es un conjunt de teràpies on s'ensenya a relaxar al pacient i s'ajuda de tècniques energètiques i flors de Bach.

Qualsevol de les teràpies que comencis van acompanyades de la relaxació amb pedres calentes, T'animes a descobrir-ho?


Quina es la que tu necessites?

Preus:

- 1ª visita: 40€ - 60€

- Següents: 25€